Quantcast
Channel: Prinsessan Sofia – Kungliga modebloggen
Viewing all articles
Browse latest Browse all 152

Sofia i stickad topp från COS

$
0
0

Prinsessan Sofia i COS.

Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Vilken söt topp prinsessan Sofia bär på nya bilden! Nyligen lanserade ju hon och Carl Philip deras privata Instagramkonto Prinsparet. Det ska bli så roligt att följa dem i deras arbete och vardag! Den senaste bilden som de laddat upp är en selfie där båda ler och ser in i kameran. Till fotot skriver de:

”Välkomna till vårt officiella instagramkonto. Som ni märker har vi redan lagt upp foton under en tid för att ge er en inblick i vårt arbete, de uppdrag vi genomför och framförallt de frågor vi brinner för. Hoppas att ni vill följa oss!”

På bilden ser vi stiliga Carl Philip klädd i blå skjorta med tunna vita ränder och prinsessan Sofia i en randig topp från svenska märket COS (reklamlänk via Apprl) . Läs mer och köp här. (reklamlänk via Apprl)

"Textured Jacquard Knit Top" från COS.

”Textured Jacquard Knit Top” från COS.

Den stickade toppen heter ”Textured Jacquard Knit Top” (reklamlänk via Apprl) och finns även i en grönrandig variant. Tyckte att den såg riktigt sommarfin ut med de orangea ränderna! Vad tycker ni?

Stickad topp från COS.

Det är inte första gången som prinsessan väljer att bära COS. Förra året såg vi henne bära en grön blus därifrån under hennes och Carl Philips besök i Husby. Såhär såg det ut då:

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia besökte Husby under mars 2017.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia besökte Husby under mars 2017.

Foto: Prins Carl Philip och prinsessan Sofia och IBL


Viewing all articles
Browse latest Browse all 152

Latest Images